605 756 229
info@segurocontraokupas.es ES EN CAT
PREGUNTES FREQÜENTS 
En aquest apartat volem respondre tots aquells dubtes referents als diferents processos implicats en els nostres serveis, okupes i desokupació. Recordi que treballem contínuament per millorar els nostres serveis, fent-los sempre el més clars, senzills i disponibles per al major nombre d'usuaris.
Què és la Garantia de desokupació?
La Garantia de desokupació és un compromís adquirit amb el propietari, pel qual Seguro contra Okupas recuperarà l'immoble okupat en el menor termini de temps possible sense despeses ni càrrecs afegits a canvi del pagament d'una quota fixa anual d'import molt assequible.

Per tant, una vegada contractada la Garantia, si el propietari es víctima da una okupació en el pròxim any, Seguro contra Okupas recuperarà l´immoble.
Seguro contra okupas és una assegurança?
Seguro contra Okupas és el nom comercial de Garantia Espanyola de la Propietat S.L. No és una companyia d'assegurances, i per tant no està supervisada per la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, adscrita al Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital d'Espanya.
Seguro contra Okupas està especialitzada a garantir als propietaris la desokupació dels immobles afectats.
A qui protegeix Seguro contra Okupas?
Seguro contra Okupas protegeix a tots els propietaris que vulguin veure's beneficiats per aquesta prestació a nivell nacional.
Cobreixen l'impagament de lloguer/inquiokupació?
Sí. Per als casos de protecció d'impagaments de lloguer (inquiokupes) avaluem prèviament l'inquilí perquè pugui ser apte i garantim la desokupació.
Quant de temps cobreixen l'impagament de lloguer?
Fins i tot recuperar l'habitatge. No hi ha temps límit.
Com actuem en cas d'impagament de lloguer?
Procedim a la intermediació presencial amb el vostre inquilí per recuperar l'habitatge, la intermediació serà diferent per a cada cas.
Quina diferència hi ha entre una assegurança d'impagament de lloguer i Seguro contra Okupas?
Una assegurança cobreix l'impagament únicament en un màxim de 12 mesos i molts tenen un o dos mesos de carència, a més a més es regeixen únicament per la via judicial, i triguen una mitjana de 9 mesos a recuperar l'habitatge.
Seguro contra Okupas a més de garantir la via judicial, intermèdia presencialment amb l'okupa (extra judicial) per recuperar l'habitatge al menor temps possible.
El propietari que té diversos immobles ha de tenir contractades diverses garanties?
Sí, efectivament. La Garantia va associada a cada immoble, i el propietari pot tenir tantes Garanties contractades com immobles figurin al seu nom.
Si tinc una propietat llogada puc contractar la Garantia?
Sí, la Garantia ofereix també cobertura en el cas que l'habitatge estigui arrendat a uns inquilins i sigui?okupat?per uns okupes.
Quina durada tenen la Garantia?
La durada de la Garantia pot ser anual, de 6 mesos, 2 mesos, 1 mes o una setmana.
Com notifico que el meu immoble ha estat okupat?
La comunicació haurà d'efectuar-se per correu electrònic a l'adreça garantia@segurocontraokupas.es.
Quin termini tinc per a notificar l'ocupació?
No hi ha termini per notificar l'okupació, encara que aconsellem que ens notifiquin com més aviat millor.
Què haig de fer si okupen la meva casa?
Si el propietari disposa de la Garantia de?desokupació, la seva actuació haurà de limitar-se a comunicar aquesta incidència a Seguro contra Okupas, que s'encarregarà de totes les gestions, i a col·laborar amb Seguro contra Okupas durant el desenvolupament dels serveis.
Quins immobles estan coberts per la Garantia de desokupació?
La Garantia de desokupació permet protegir tot tipus d'actius: pisos, cases, edificis, locals comercials, naus, solars i oficines.
Quin és el preu de la Garantia de desokupació?
El preu varia en funció de l'actiu i de l'emplaçament, oferint les prestacions des de menys d'un euro al dia.

Podeu veure els preus en aquesta direcció:

www.segurocontraokupas.es/preus

Quines prestacions inclou la Garantia?
La Garantia permet recuperar al propietari la possessió de l'immoble okupat en el menor termini de temps possible, en incloure el catàleg de prestacions més complet: servei d'atenció telefònica, consultoria en seguretat, gestions de mediació amb els okupants il·legítims, accions en col·laboració amb empreses de seguretat, i servei de defensa jurídica.

Podeu veure els preus en aquesta direcció::

www.segurocontraokupas.es/proteccio

Com puc assegurar-me que tinc la Garantia aprovada?
Perquè pugui obtenir la seva Garantia de desokupació, li facilitarem per escrit un document en el qual certifiquem que la seva Sol·licitud està aprovada. En aquest document apareixeran les dades del propietari i de l'immoble garantit. Quedant tot condicionat a la comprovació i veracitat de la documentació aportada.
Al marge de tenir contractada la Garantia de desokupació, hi ha algun cost addicional més que hagi de pagar?
El propietari tan sols ha d'abonar el preu de la Garantia, sense efectuar pagaments addicionals.
Com contracto la Garantia?
El propietari pot sol·licitar la contractació de la Garantia directament a través de la web www.segurocontraokupas.es, o gestionar-ho a través de qualsevol dels nostres col·laboradors.
En quant temps rebo una resposta sobre la sol·licitud de la Garantia?
Seguro contra Okupas ha adquirit el compromís de donar una resposta en ferma en menys de 1 hora. des de la recepció de la documentació. Això vol dir que la resposta per poder Garantir un immoble, és immediata.
GARANTEIX LA DESOKUPACIÓ
605 756 229
o si ho prefereixes et truquem nosaltres
de 09:30 am a 18:30 pm
info@segurocontraokupas.es
Propietari
Inmobiliària
Altres
He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Dades
ENVIAR
X