605 756 229
info@segurocontraokupas.es ES EN CAT
PIONERS EN LA DESOKUPACIÓ

El tema de l'okupació a Espanya ha crescut de manera exponencial en els últims anys, generant un gran problema a tots els propietaris, que es troben indefensos davant la lentitud de la justícia.

SEGURO CONTRA OKUPAS innova i dissenya una solució al gran problema de l'okupació: som la primera empresa nacional que ofereix una Garantia de desokupació que assegura la gestió integral davant una situació d'okupació il·legal.

La Garantia de desokupació dóna respostes a un sector que sofreix les greus conseqüències de l'okupació, de manera que s'avança a les preguntes que busquen els particulars i empreses contra els okupes. Aquesta Garantia ja està disponible i ha estat reconeguda pels distribuïdors i clients que valoren la mateixa molt positivament. 

Es senzill, un cop contractada la Garantia, si el propietari Pateix una okupació durant el proper any, SEGURO CONTRA OKUPAS recuperarà l'immoble.
La directiva de SEGURO CONTRA OKUPAS destaca que "amb la implementació d'aquesta Garantia actualitzem el mercat i ens hem avançat al que està per venir. Ens hem adaptat a un entorn que, si els polítics no el canvien, ha arribat per a quedar-se".

Des de SEGURO CONTRA OKUPAS continuem avançant davant les noves necessitats dels nostres clients i, per això, continuarem treballant de la mateixa forma exhaustiva que fèiem fins ara mitjançant un gran equip compost per veritables professionals del sector jurídic i de la seguretat, formats tant a nivell legal com operatiu, que l'ajudaran a recuperar la seva propietat de manera immediata.
GARANTEIX LA DESOKUPACIÓ
605 756 229
o si ho prefereixes et truquem nosaltres
de 09:30 am a 18:30 pm
info@segurocontraokupas.es
Propietari
Inmobiliària
Altres
He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Dades
ENVIAR
X